ویرا پارسیان

ساخت وبلاگ

در حال حاضر مراکز تعمیری وجود دارد که نگرانی‌های ما را در مورد تعمیرات لوازم خانگی از بین برده است، زیرا دیگر نیاز به حمل آن نیست به این صورت که تکنسین‌های مجرب و دوره دیده خود را به محل ما می‌فرستند.

یکی از بهترین تفریحاتی که در دوران کودکی داشتیم این بود که با یک خوراکی به استقبال برنامه تلویزیونی مورد علاقه خود برویم و لذتی که در این تفریح برای ما داشت با هیچ چیزی عوض نمی‌کردیم و همیشه بعد از مدرسه منتظر آن بودیم. قابل ذکر است که حتی برخی از تلویزیون خود کسب درآمد می‌کردند. برای تعمیر تلویزیون نیز امکانات بسیار کم بود و در این زمینه همیشه مشکلاتی پیش می‌آمد.

با توجه به سبک زندگی‌های جدید ممکن است در حال حاضر در هر اتاقی برای هر شخص در خانواده یک تلویزیون باشد و دیگر مثل گذشته عاملی برای جمع کردن خانواده دور هم نیست. می‌توان گفت امروزه اگر هم طرفدار برنامه‌های تلویزیونی نباشیم برای اتصال به کامپیوتر و یا کنسول‌های بازی از آن استفاده می‌کنیم. در گذشته خانواده ها، کودکان خود را از تماشای بیش از حد تلویزیون منع می‌کردند، زیرا تعمیر تلویزیون در آن زمان مشکل بود و پرداخت هزینه آن هم برای اکثر خانوار سخت بود، علاوه بر این مسائل نیز دردسر‌هایی هم به همراه داشت.

در حال حاضر مراکز تعمیری وجود دارد که نگرانی‌های ما را در مورد تعمیرات لوازم خانگی از بین برده است، زیرا دیگر نیاز به حمل آن نیست به این صورت که تکنسین‌های مجرب و دوره دیده خود را به محل ما می‌فرستند. مراحل انجام کار آن‌ها این گونه است که اول از هرچیزی کاربران محترم باید درخواست مورد نظر خود را به صورت تلفنی یا آنلاین ثبت کنند، مرحله بعدی کارشناسان بر اساس نوع، برند و یا مشکل دستگاه، آن را به بهترین تکنسین انتقال می‌دهند، در مرحله سوم کارشناسان برای هماهنگی با شما تماس می‌گیرند تا زمان مناسب برای هر دوطرف هماهنگ شود، مرحله آخر نیز بلافاصله بعد از اینکه کار انجام شد و گارانتی کتبی به مشتری تحویل داده شد می‌توان هزینه تعمیر را پرداخت کرد. ویرا سرویس یکی از این مراکز تعمیر است که می‌توان با خیال آسوده تعمیرات لوازم خانگی خود را به آن‌ها بسپاریم.

مشکلات رایج در تصویر تلویزیون

• تاریک بودن صفحه تلویزیون: تنظیمات مربوط به "Backlight" یا "Brightness " را باید تغییر کرد و درصد آن را بیشتر کرد.

• وجود نقاط سیاه در تصویر: می‌توان گفت این نقاط بیانگر این هستند که پیکسل‌های تلویزیون سوخته اند. به عبارت دیگر زمانی که یک پیکسل از کار بیوفتد سیاه می‌شود که در این شرایط به آن سوختن پیکسل می‌گویند، زیرا هر کدام از پیکسل‌ها به ۳ بخش کوچک‌تر تقسیم می‌شوند که کنترل آن‌ها به وسیله ترانزیستور‌ها انجام می‌شود. اگر بخوهیم راهی برای برطرف شدن این مشکل بگوییم این است که پنل تلویزیون را تعویض کنیم.

• خاکستری نشان دادن رنگ مشکی: تنظیمات "Black level" یا "Brightness" صفحه را باید بیشتر کنیم. از این مسئله مطمئن باشیم که تنظیمات RGB منابع و تلویزیون با هم مطابق هستند. سپس local dimming را فعال کنیم. باید این نکته را در نظر داشته باشیم که اگر پنل تلویزیون ما LED IPS باشد رنگ مشکی آن همیشه خاکستری دیده می‌شود. در ضمن رنگ مشکی در همه تلویزیون‌های LED نسبت به تلویزیون‌های OLED و پلاسما روشن‌تر است.

• نشان ندادن تصویر به صورت کامل: در برخی تلویزیون‌ها تصاویر کشیده و یا اینکه به صورت نیمه تمام نمایش داده می‌شوند که همین مسئله نیز نادرستی اندازه تصویر در تلویزیون را نشان می‌دهد. در بیشتر مواقع تنظیمات output روی اندازه بزرگ قرار ندارد که در منوی تنظیمات به راحتی می‌توان تغییر اندازه تصویر را انجام داد تا کل تصویر را نشان دهد. این تنظیمات را نیز باید در تلویزیون و رسیور هم بررسی‌های لازم را انجام داد.

• صدا داشتن در صورت عدم تصویر تلویزیون: این مشکل در مواقعی اتفاق می‌افتد که بک لایت تلویزیون ایراد داشته باشد که باید یک متخصص و یا تکنسین مجرب بررسی کند. یک راه برای تشخیص خودمان در منزل این است که: در صورتی که چراغ پاور روشن باشد و تصویر هنوز تاریک باشد می‌توان با چراغ قوه روی صفحه نور بتابانیم اگر تصویر کمرنگ دیده شود مشکل از بک لایت دستگاه است و اگر تصویر کمرنگ نشود برد مدار پنل دچار خرابی و مشکل شده است که باید تعویض کنیم. درتلویزیون‌های ال‌ای دی این اتفاق زیاد می‌افتد.

• ترک خوردن صفحه نمایش یا شکستن آن در اثر فشار یا ضربه: از جمله مشکلات عمده‌ای که برای تلویزیون‌ها پیش می‌آید ترک خوردگی و یا شکستن صفحه نمایش آن است که در برخی مواقع هزینه تعمیر آن از خرید مجدد آن بسیار بیشتر می‌شود.

• قطع شدن تصویر چند ثانیه بعد از روشن شدن تلویزیون: لامپ‌های متعدد ال‌ای دی که به آن بک لایت تلویزیون می‌گویند دچار مشکل می‌شود و گاهی برخی لامپ‌های آن می‌سوزد و سایر لامپ‌ها نیز در معرض سوختگی هستند. در این شرایط امکان اینکه برد بک لایت تلویزیون خراب شود بسیار زیاد است که بهتر است یک متخصص آن را بررسی و تعمیر یا تعویض نماید.

منبع : آفتاب نیوز 

ویرا پارسیان ...
ما را در سایت ویرا پارسیان دنبال می کنید

برچسب : تعمیر تلویزیون , نویسنده : ویرا سرویس viraparsian بازدید : 153 تاريخ : دوشنبه 7 تير 1400 ساعت: 15:35

یکی از دغدغه هایی که همیشه افراد بعد از صرف غذا دارند شستن ظروف است در سال های گذشته که ماشین ظرفشویی وجود نداشت موضوع مهمی نبود اما در حال حاضر تقریبا در اکثر آشپزخانه ها دیده می شود به این دلیل که باعث آسایش خانم های خانه دار شده است به خصوص برای خانواده های پرجمعیت که رفت و آمد بیشتری نسبت به سایر خانواده ها دارند. بنابراین می توان گفت این وسیله یکی از لوازم ضروری منزل به شمار می رود. اختراع ماشین ظرفشویی در سال 1886 توسط خانم جوزفین کاکرن بود که در نمایشگاه شیکاگو نیز به نمایش درآمد. ماشین ظرفشویی یک دستگاه مکانیکی برقی محسوب می شود که کار افراد را بسیار راحت کرده است. به این صورت که ظرف ها را کاملا شستشو می دهد و پس از آن خشک می کند. طبیعتا می توان گفت از مزایای آن سرعت دادن به کارهای منزل، صرفه جویی در مصرف آب و زمان است که نکات قابل توجهی است. اگر عملکرد صحیح ماشین ظرفشویی را به طور کامل یاد بگیریم همین موضوع باعث می شود در مواقعی که دستگاه دچار آسیب یا خرابی می شود بهتر بتوانیم عیب یابی کنیم. همه ماشین های ظرفشویی به یک شکل ظرف ها را شستشو می دهند و فقط در جزئیات و و امکانات و لوازمی که استفاده شده با هم فرق دارند. ماشین ظرفشویی هم مثل تمامی لوازم برقی های دیگر ممکن است دچار آسیب و خرابی شوند و جدا از تکنولوژی و قطعاتی که دارند گاهی دچار اختلال می شوند. حال اگر در ماشین ظرفشویی خود با مشکل جزئی یا جدی مواجه شویم به جای تعمیر آن توسط خودمان یا تعمیرکار ناشی، بهتر است با تکنسین متخصص و مجرب در این زمینه راهنمایی بگیریم زیرا در غیر این صورت ممکن است به خود دستگاه یا قطعات اصلی آن آسیب جدی وارد شود و مجبور شویم به جای تعویض کل دستگاه را تعویض کنیم که این کار محتمل هزینه های هنگفت بیشتر می شود. در هنگام انتخاب تعمیرکار برای تعمیر ماشین ظرفشویی باید دقت بسیار داشت.

مشکلات رایج در ماشین ظرفشویی

خشک نکردن ظرف ها : بزرگترین دلیل برای اینکه ماشین ظرفشویی ظرف ها را خوب خشک نمی کند خرابی المنت گرمایی یا هیتر است. دلیل دوم ایراد ترموستات دستگاه است. دلیل سوم آن نیز مشکل در کلاهک شوینده و مخزن آبکشی است.

آبگیری نکردن ظرفشویی : یکی از دلایل این مشکل، خراب بودن قفل درب است. دلیل دیگر آن، معیوب بودن شیر ورودی آب یا شیر برقی و شیلنگ های متصل به آن است. دلیل سوم هم مربوط به خرابی شناور و سوئیچ شناور می باشد.

تخلیه نکردن : اگر دستگاه ظرفشویی شما تخلیه نمی شود و آب در دستگاه می ماند مشکلی اساسی دارد که باید هرچه سریع تر تعمیر شود زیرا باعث نشتی آب می شود. دلیل اصلی این مشکل خرابی پمپ تخلیه است. دلیل بعدی آن نیز گرفتگی فیلتر تخلیه یا فاضلاب خروجی آب درون دستگاه است. در برخی اوقات شل بودن تسمه هم منجر به این اتفق می شود.

روشن نشدن دستگاه : دلایل بسیاری می تواند منجر به روشن نشدن ماشین ظرفشویی شود. در صورت بررسی همه موارد از قبیل چک کردن جعبه تقسیم و فیوزها، دوشاخه یا پریز برق و ... ممکن است قفل درب خراب شده باشد. موارد دیگری از جمله کنترل تایمر یا کنترل الکترونیکی ظرفشویی نیز وجود دارد که همه این ها باید توسط تکنسین های متخصص چک شوند.

سر و صدای زیاد دستگاه : معیوب بودن پمپ می تواند یکی از دلایل سر و صدی زیاد ماشین ظرفشویی باشد. همچنین می توان گفت یکی از دلایل دیگر آن درست نچیدن ظروف در دستگاه است.

بوی بد دستگاه : یکی از دلایل بوی بد در داخل دستگاه ظرفشویی این است که فیلتر تخلیه توسط پسماندها گرفته می شود. گاهی نیز ذرات غذایی که در سوراخ های بازوی آب پاش قرار می گیرند و باقی می ماند باعث ایجاد بوی نامطبوع در ظرفشویی می شود.

مزایای ماشین ظرفشویی  

صرفه جویی در وقت : امروزه زمان اهمیت بسیار زیادی برای همه افراد دارد. در اکثر منازل وقت و حوصله کافی برای شستن ظرف ها نیست زیرا خانم و آقا همزمان شاغل هستند که ظرفشویی کمک بزرگی در این زمینه به آن ها می کند.

بهداشت : یکی از دلایلی که باعث افزایش رغبت افراد برای خرید و استفاده از ماشین ظرفشویی شده این است که شستشوی ظروف کاملا بهداشتی است. به گونه ای که می توانید با خیالی آسوده ین کار را به دستگاه ظرفشویی خود بسپارید. همه ظروف کاملا یک دست شسته می شوند و سپس خشک می شوند.   

صرفه جویی در مصرف آب : در شستشوی ظروف با ماشین ظرفشویی نسبت به شستشوی دستی آب کمتری مصرف می شود.

برنامه های متعدد برای شستشو : اینکه برنامه های متعددی برای شستشو وجود دارد که باعث شده است بر حسب نیاز و تعداد ظروف خود از دستگاه استفاده کنید که موجب صرفه جویی در زمان می شود.

تیم متخصص و دوره دیده ویرا سرویس تمامی مشکلات مربوط به یخچال فریزر شما را بررسی و در اسرع وقت بالاترین کیفیت تعمیر را ارائه می نماید. تنها با تماس با این مجموعه به راحتی از خدمات تعمیر در منزل آن ها بهره مند شوید. شما می توانید با شماره تماس های ثابت ویرا سرویس 021-33555616، 021-33444165 و 021-26571745 و شماره تماس های همراه 0912-1752179، 0912-3765457، 0912-6272757 و 6433781-0912با کارشناسان مجرب این مجموعه تماس بگیرید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.

ویرا پارسیان ...
ما را در سایت ویرا پارسیان دنبال می کنید

برچسب : تعمیر ماشین ظرفشویی , نویسنده : ویرا سرویس viraparsian بازدید : 177 تاريخ : دوشنبه 7 تير 1400 ساعت: 15:35

در ابتدا به بخشی از مشکلات رایج در ماشین لباسشویی می پردازیم که جهت تعمیر ماشین لباسشویی خود می توانید با کارشناسان ویراسرویس تماس بگیرید و از مشاوره های تخصصی بهره جویید.

مشکلات رایج ماشین لباسشویی سامسونگ

  1. روشن نشدن ماشین لباسشویی : اول از هرچیزی برخی موارد مانند برق، موتور، قفل درب و ولوم تایمر ماشین لباسشویی را چک می کنیم. در صورتی که مشکلی از این موارد نباشد باید با تعمیرکاران مجرب و دوره دیده تماس بگیریم.
  2. تخلیه نشدن آب داخل ماشین لباسشویی : مواردی مانند شیلنگ تخلیه، پمپ تخلیه، شئ خارجی در دستگاه و استفاده بیش از حد از شوینده ها را در ابتدا بررسی می کنیم. اگر این موارد مشکلی نداشته باشند در این صورت به مراکز تعمیر معتبر می سپاریم.
  3. انجام نشدن مرحله اسپین یا چرخش نکردن دستگاه : ممکن است مواردی مانند مقدار بیش از حد لباس در دستگاه، قفل ها و تنظیمات، تسمه ها، پمپ تخلیه و موتور ماشین لباسشویی عامل اصلی این مشکل در ماشین لباسشویی باشد.
  4. نشتی آب از ماشین لباسشویی : شیلنگ تخلیه، شیلنگ ورودی آب، دریچه ورودی آب، استفاده بیش از حد از شوینده ها، مهر و موم کردن درب دستگاه، پمپ تخلیه، تخلیه و شیلنگ ها و دیگ دستگاه می توانند موارد مهم در نشتی آب از ماشین لباسشویی باشند.
  5. پخش نشدن مواد شوینده : در صورتی که مواد شوینده به طور اتوماتیک در دستگاه پخش نمی شود باید حتما به این دو نکته توجه داشت که ممکن است محصول نادرست باشد و یا پخش کننده تمیز شود.
  6. تکان خوردن بیش از اندازه ماشین لباسشویی : تراز نبودن دستگاه روی زمین و مشکل داشتن پایه های دستگاه می توانند از دلایل اصلی این مشکل باشند.
  7. کار کردن لباسشویی با سر و صدای زیاد : صدای خرد شدن، صدای تیک تیک و صدای وزوز در دستگاه خطرناک است و ممکن است خرابی دستگاه را به دنبال داشته باشد و بهتر است از ابتدا برطرف شود.
  8. بوی بد ماشین لباسشویی : برخی از ماشین لباسشویی ها نسبت به سایرین ممکن است رسوبات تولید کنند. وقتی رسوبات ایجاد شوند در ابتدا بو تولید می کنند و اگر همین گونه رها شود این بو در تمام دستگاه پخش می شود. یکی از راهکارهای آن این است که هر ماه به صورت مرتب ماشین لباسشویی را بشویید که دچار کپک زدگی نشود. مورد دیگری که وجود دارد استفاده بیش از اندازه از مواد شوینده است که کف فراوانی تولید می کند و همین کف ها باعث ایجاد رسوبات می شود.
  9. کامل انجام ندادن چرخه شستشو : اگر ماشین لباسشویی حتی بعد از اتمام مراحل شستشو این کار را انجام می دهد و چرخه شستشو به پایان نمی رسد احتمال اینکه تایمر آن خراب شده باشد بسیار زیاد است. برای برطرف شدن این مشکل باید اتصالات پنل کنترل را بررسی کنید که خوردگی یا سوختگی نداشته باشد. با نصب یک تایمر جدید مشکل برطرف می گردد.

جهت تعمیر ماشین لباسشویی ال جی، سامسونگ، اسنوا و ... خود بهتر است از تعمیرکاران مجرب و دوره دیده بهره جوییم تا متحمل هزینه های سنگین در دستگاه خود نشویم.

منبع : فردانیوز 

ویرا پارسیان ...
ما را در سایت ویرا پارسیان دنبال می کنید

برچسب : تعمیر ماشین لباسشویی ,تعمیر ماشین لباسشویی ال جی , نویسنده : ویرا سرویس viraparsian بازدید : 158 تاريخ : دوشنبه 31 خرداد 1400 ساعت: 19:58

به گزارش برنا، کولرگازی هم مانند همه لوازم دیگر با گذشت زمان و به علت عوامل گوناگون از قبیل ضربه، گرد و غبار، نوسانات برق، کولرهای گازی نیز ممکن است دچار آسیب و مشکلاتی شود که کاملا طبیعی است و نیاز به تعمیر یا تعویض دارد. بهتر است همه لوازم خانگی به موقع سرویس شوند زیرا در صورت عدم سرویس منظم به مرور مشکلات دیگر در دستگاه دیده می شود. کولرهای گازی از دو بخش داخلی و خارجی تشکیل شده اند که معمولا قسمت خارجی آن ها به دلیل قرار گرفتن در فضای آزاد و گرد و غبار یا باران منجر به خرابی می شود و توصیه می شود هر سال توسط مراکز تخصصی تعمیرات لوازم خانگی سرویس شود. ویرا سرویس نیز یکی از تخصصی ترین مراکز تعمیر لوازم خانگی است که برای تعمیر کولرگازی جنرال، ال جی، سامسونگ و ... می توانید با تکنسین های دوره دیده و مجرب آن تماس بگیرید.

مشکلات رایج کولرگازی 

 

  • فیلتر هوا : یکی از قطعاتی که در کولرگازی ممکن است به قطعات دیگر آسیب وارد کند و در صورت عدم سرویس به موقع و تمیز نکردن عملکرد کولر گازی را کاهش می دهد، فیلتر هوای کولر گازی است که باید هر چند وقت یک بار آن را تمیز کرد. قابل ذکر است که پس از مدتی استفاده از آن، باید فیلتر را تعویض کرد تا هیچ گونه مشکلی در عملکرد صحیح دستگاه وارد نگردد.
  • کاهش قدرت سرمایش : یکی از اصلی ترین مشکلاتی که در کولرهای گازی مشاهده می شود این است که کولر باد گرم می زند و یا سرمای آن کاهش یافته است. در اکثر مواقع نشتی گاز کولر منجر به این اتفاق می گردد که باید در اولین فرصت ممکن این مشکل را برطرف کرد و نسبت به برطرف کردن مشکلات آن اقدامات درست را انجام داد.
  • مشکل در برد مدار الکتریکی : یکی از مشکلات رایج در کولر گازی خرابی برد مدار الکتریکی یا همان برد فرمانی است که در صورت ایجاد مشکل برای این قسمت، مواردی از قبیل خاموش شدن دستگاه، روشن نشدن کولر، طبق برنامه نبودن عملکرد دستگاه و ... به وجود می آیند. 
  • اختلال در فن بیرونی یا کندانسور : مسئول انتقال گرمای داخل منزل به خارج بر عهده فن بیرونی کولر است. در صورتی که فن بیرونی عملکرد درست نداشته باشد باعث می شود دستگاه نتواند سرمای مناسبی را جایگزین گرمای منزل کند که همین موضوع منجر به داغ شدن کمپرسور و در نهایت اختلال در سیکل سرمایش کولرگازی می شود.
  • کابل های کولرگازی : دلیل خاموش و روشن شدن خودکار در کولرگازی بالابودن آمپر مصرفی دستگاه است که ممکن است مشکل از سیم کشی باشد. سیم کشی معیوب در کولرگازی منجر به آتش سوزی می شود و بسیار خطرناک است. در نصب کولرگازی باید به این موضوع دقت بسیار داشت که حتما از سیم های با کیفیت استفاده شود.
  • آبریزی در کولرگازی : یکی دیگر از مشکلاتی که در کولرگازی شایع است سرریز شدن آب از پنل داخلی دستگاه است که این مشکل نشانه این است که راه آب خروجی از کولرگازی مسدود شده است و با سرویس توسط تعمیرکاران مجرب رفع می شود.
  • برفک روی لوله های دستگاه : در مواقعی که لوله های کولرگازی یا کندانسور برفک می زند به این دلیل است که میزان شارژ گاز دستگاه کاهش یافته است و یا فیلترهای کولر کثیف شده است. بعد از اینکه کولر را خاموش کنید آب شدن یخ، منجر به نشتی آن می شود. بهتر است که کولر را ریست نکنید در این شرایط اگر تمیزکاری فیلتر، کمکی به این مشکل نکرد به هیچ عنوان تا برطرف کردن آن کولر را روشن نکنید.
  • صدای غیر طبیعی یا لرزش : یکی از مشکلات رایج در کولرگازی صدای غیر معمول آن است که باعث می شود در آسایش افراد داخل منزل اختلال به وجود آید. سر و صداهایی که از کولر می آید ممکن است مشکل از یونیت داخل یا خارج کولرگازی باشد و یا حتی بالانس نبودن فن یونیت خارجی یا داخلی کولرگازی می تواند منجر به این مشکل شود.  
  • روشن نشدن سیستم تهویه مرکزی یا کولر : در صورتی که سیستم تهویه مرکزی روشن نشود اول از هرچیزی ترموستات و کنترل را باید تنظیم کرد. اگر از این روش مشکل برطرف نشود باید به تعمیرکاران مجرب مراجعه کنیم. جهت عیب یابی سیستم تهویه مطبوع بهتر است پارامترهای مختلف سیستم، حذف آن و مشکلات احتمالی نیز بررسی و اندازه گیری شوند. بنابراین از نظر تئوری به هیچ عنوان نمی توان پاسخ مشخصی جهت عیب یابی آن پیدا کرد.

اختلال در عملکرد فن پنل داخلی کولرگازی : بهتر است اول از هر چیزی فیلتر هوا را بررسی کنید در صورتی که مسدود شده باشد شاید خودتان بتوانید آن را تعمیر کنید. پس از آن باید بگذاریم یخ روی کویل سرد کننده و لوله های مبرد آب شود بعد دوباره ببینید مشکل فن برطرف شده است یا خیر. اگر برطرف نشده باشد مشکل از رله فن یا خود موتور فن است.

​جهت تعمیر کولرگازی خود با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت با ویرا سرویس تماس بگیرید.

ویرا پارسیان ...
ما را در سایت ویرا پارسیان دنبال می کنید

برچسب : تعمیر کولرگازی ,تعمیر کولرگازی جنرال , نویسنده : ویرا سرویس viraparsian بازدید : 170 تاريخ : دوشنبه 31 خرداد 1400 ساعت: 19:57

در ابتدا بخشی از مشکلات رایج در یخچال فریزر های سامسونگ را نام می بریم سپس اررورهای آن را بررسی می کنیم.

مشکلات رایج یخچال فریزر 

یکی از معایبی که در یخچال سامسونگ دیده می شود خرابی یخ ساز آن است. دلیل آن این است که مقداری از ورودی آب در این قسمت مسدود می شود و همین باعث می شود هیچ آبی وارد این ناحیه نشود.  

نشتی یخچال

یکی دیگر از معایب یخچال های سامسونگ نشتی آن ها است. گاهی بدون اینکه هیچگونه مشکلی در روند کار یخچال باشد یخچال نشتی دارد که دلایل مختلفی می تواند داشته باشد. از علل آن به مسدود شدن لوله تخلیه، مشکلات لوله آب، تراز نبودن یخچال و ... می توان نام برد که علاوه بر این موارد مشکلاتی نیز وجود دارند که هر کدام علتی برای نشتی یخچال می توانند باشند.

برای تعمیر یخچال سامسونگ، ال جی و ... بهتر است از تکنسین های دوره دیده و مجرب بهره جست زیرا تعمیرکاران ناشی ممکن است قطعات دیگر را هم دچار آسیب کنند.    

خنک نکردن یخچال و فریزر

از معایب دیگر یخچال های سامسونگ فریز نکردن و خنک نردن یخچال است که این مشکل می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. اولین دلیل آن برق رفتگی است. بدیهی است زمانی که به یخچال برق نرسد دمای داخل یخچال افزایش می یابد. همچنین زمانی که در یخچال را باز کنید و چراغ آن روشن نشود می توان به این نتیجه رسید که باید دو شاخه را بررسی کنیم زیرا برق به یخچال نمی رسد.

روشن شدن آلارم فیلتر تصفیه

روشن شدن آلارم فیلتر تصفیه در یخچال ممکن است شما را نگران این مسئله کند که شاید مشکل بزرگی وجود دارد در حالی که به کمک تعمیرکاران حرفه ای می توان به راحتی این مشکل را رفع کرد.

داغ شدن موتور یخچال فریزر

یکی از معایب دیگری که افراد نگران یخچال خود می شوند داغ شدن بیش از حد موتور یخچال آن ها است. در حالی که داغ شدن موتور تا 80 درجه طبیعی است و مشکلی به وجود نمی آید اما در صورت افزایش دما بیش از 80 درجه باید یخچال را از برق بکشیم و سپس آن را خاموش کنیم زیرا داغ شدن بیش از اندازه موتور یخچال منجر به سوختگی موتور یخچال می شود.

اررورهای یخچال فریزر سامسونگ

اررورهای رایج یخچال سامسونگ

  • کد خطای 4 E : این خطا نشان دهنده آسیب سنسور دیفراست است. در صورتی که پس از بررسی های لازم برطرف نشود باید تعویض شود.
  • کد خطای 5 E : عامل اصلی این ارور می تواند قطعی برق باشد. در این مواقع باید به طور همزمان دکمه های energy saver و lightning را به مدت 15 دقیقه نگه داشت که در صورت برطرف نشدن این مشکل باید این را بدانید که مشکل از سنسور یخ زدایی یخچال است و باید هرچه سریع تر آن را عوض کرد.
  • کد خطای 6 E : این خطا مربوط به سنسور دما است و معمولا بعد از قطع برق رخ می دهد. حال باید در این شرایط دکمه های power cool و power freeze را همزمان 15 ثانیه نگه دارید تا این خطا برطرف شود.
  • کد خطای 8 E : این ارور نشان دهنده از کار افتادگی سنسور یخ ساز است که حتما باید سیم کشی آن را بررسی کرد و در صورت نیاز به تعمیرکار مجرب سپرد تا این قطعه را تعویض کند.
  • کد خطای 23 E : این ارور به این معنی است که فن کندانسور مشکل دارد. در این صورت باید این را بررسی کرد که به درستی به برق وصل باشد اگر هیچ مشکلی از برق نباشد باید این قطعه را تعویض کرد.
  • کد خطای 24 E : این خطا نقص یخ زدایی را در فریزر نشان می دهد. در این صورت باید همه محتویات داخل یخچال را تخلیه کرده و دیواره پشتی یخچال را بیرون آورید. حال توسط سشوار برای یخ زدایی آن استفاده کرد. سپس باید دکمه های بالایی از چپ و راست را همزمان به مدت چند ثانیه نگه دارید تا عمل ریست فریزر به درستی انجام شود.
  • کد خطای 25 E : در صورتی که با این خطا مواجه باشیم به این معنی است که دیفراست یا همان یخ زدایی به مشکل خورده است و یخچال و فریزر یخ بسته اند. باید توجه داشت که تایمر یخ زدایی و صفحه کنترل به طور صحیح کار می کنند در غیر این صورت باید آن ها را جایگزین کرد.
  • کد خطای 26 E : این خطا نشان دهنده مشکل شیر آب است. ابتدا باید شیر آب را تعویض کرد سپس مطمئن شد که یخ ساز روشن است. در مرحله بعد انسداد لوله را بررسی کرد.
  • کد خطای 33 E ساید بای ساید : در صورت مشکل برای گرمکن لوله پرکن آب، این خطا رخ می دهد. در اکثر موارد با جابه جایی یخچال این مشکل به وجود می آید.
  • کد خطای 39 E : این خطا نشان دهنده مشکل یخساز است که اگر با این خطا مواجه شویم باید به تعمیرکار مراجعه کنیم.
  • کد خطای 40 E : این خطا به این معنی است که فن فریزر با مشکلاتی مواجه است که باید از اتصالات آن مطمئن شد.
  • کد خطای 84 E: در صورت مشاهده این خطا باید بدانیم که روتور یخچال قفل شده است و این ارور بسیار خطرناک است و تعمیر این قطعه را به هرکسی نباید بسپاریم زیرا دسترسی به آن دشوار است.
  • کد خطای 85 E : عامل این خطا نیز قطع شدن برق است و خطاهای 86 و 88 نیز همینطور هستند که جهت رفع این خطاها باید یخچال را از برق بکشیم و به مدت 60 ثانیه صبر کنیم.

خطاهایی که بررسی کردیم فقط قسمتی از اررورهایی بود که ممکن است برای یخچال های سامسونگ پیش آید. در صورت هرگونه مشکل جهت تعمیر یخچال فریزر خود می توانید با کارشناسان مجرب ویرا سرویس تماس بگیرید. 

منبع : فرارو

ویرا پارسیان ...
ما را در سایت ویرا پارسیان دنبال می کنید

برچسب : تعمیر یخچال فریزر ,تعمیر یخچال سامسونگ, نویسنده : ویرا سرویس viraparsian بازدید : 156 تاريخ : دوشنبه 31 خرداد 1400 ساعت: 19:56

در حال حاضر ماشین لباسشویی یکی از مهم‌ترین و ضروری ترین لوازم خانگی محسوب می شود و عیب یابی کردن از ماشین لباسشویی می‌تواند گاهی موجب ناراحتی و درد سر شود. به خصوص در مواقعی که نیاز به شستشوی لباس‌های خود دارید و متوجه خرابی دستگاه می‌شوید.

برطرف کردن مشکلات ماشین لباسشویی، انجام سرویس دوره ای یا تعمیرات به موقع دستگاه هرکدام به دانش تخصصی مربوط به تعمیرات ماشین لباسشویی نیاز دارد که ویرا سرویس یکی از معتبرترین مراکز تعمیر لوازم خانگی است که در کوتاه ترین زمان با کیفیت ترین خدمات را انجام می دهد و همه لوازم مورد استفاده آن ها از قطعات اصل و فابریک است که برای تعمیر ماشین لباسشویی می توان به این مجموعه اعتماد کرد. با توجه به وضعیت موجود در کشور، تعمیرات لوازم خانگی مسئله حساسی است که نباید به دست هرکسی سپرد زیرا ممکن است مراکز یا افرادی که در این زمینه ناشی هستند صلاحیت لازم برای انجام این کار را نداشته باشند و علاوه بر خسارت های بیشتر به دستگاه، باعث اتفاقات جبران ناپذیر برای دستگاه شوند که مجبور به تعویض دستگاه یا قطعات گران قیمت آن شویم.

مشکلات رایج ماشین لباسشویی

  1. روشن نشدن ماشین لباسشویی : در صورتی که پس از قراردادن لباس در دستگاه و روشن کردن آن، دستگاه روشن نشود باید موارد زیر را چک کرد :
  •  مشکل در اتصال برق : اول از هر چیزی اتصال برق در پشت ماشین لباسشویی را چک می کنیم زیرا ممکن است تکان های شدید یا جابه جایی اتصال برق به مشکل یخورد یا جدا شود.
  • خرابی محافظ برق : اگر از محافظ یا سه راهی استفاد شود باید مطمئن باشیم که هیچگونه اتصالی ندارد.
  • خرابی دکمه استارت : یکی از دلایل روشن نشدن ماشین لباسشویی این است که ممکن است دکمه استارت به مشکل خورده باشد و خراب شده باشد. برای رفع این مشکل می توان مجدد کلید را فشار داد که ممکن است ایراد از اهرم آن باشد که به خوبی نمی تواند میکروسوئیچ را فشار دهد.
  • ماشین لباسشویی روشن است اما کار نمی کند : در این حالت ممکن است چرخ دنده ها خراب شده باشند. این مشکل معمولا در مواقعی رخ می دهد که حرکت محور موتور به حرکت محور تایمر منتقل نمی شود که برای رفع این مشکل باید از تکنسین های حرفه ای و دوره دیده استفاده کرد.
  1. نچرخیدن مخزن ماشین لباسشویی : زمانی که لباسشویی روشن می شود و عمل آب گیری را درست انجام می دهد اما مشکلی که وجود دارد این است که برای شسشتوی لباس ها مخزن آن نمی چرخد، دلیل مشکل این است که تسمه آن پاره شده است و حتما باید به موقع و توسط یک تعمیرکار حرفه ای تعمیر شود و یا اگر نیاز به تعویض باشد تعویض شود.  
  2. چند دقیقه بعد از روشن شدن از کار می افتد : یکی از دلایل اصلی این مشکل این است که داخل ماشین لباسشویی بیش از حد لباس بیندازیم یا ممکن است پارچه های سنگین مانند روتختی یا پتو که بعد از خیس شدن سنگین تر می شوند عامل بروز این اتفاق باشد. دلیل دیگر این مشکل این است که تسمه ها نیاز به رگلاژ دارند یا سفت بسته شده اند.
  3. بوی سوختگی در دستگاه : بوی سوختگی در ماشین لباسشویی بسیار خطرناک است و اولین کاری که باید انجام شود این است که لباسشویی را از برق جدا کنیم، سپس از طریق تعمیرکاران مجرب مشکل باید رفع شود. از دلایل اصلی بوی سوختن در ماشین لباسشویی نیز می توان به خرابی موتور، تسمه، برد یا تایمر، المنت و لاستیک المنت اشاره کرد.
  4. سرو صدای زیاد ماشین لباسشویی :  عامل سر و صدای زیاد در ماشین لباسشویی یکی از این دلایل است : بار ریخته شده در ماشین لباسشویی بیش از باری که تعیین شده باشد، وسیله ای بین جسم خارجی چیلک و مخزن شستشو گیر کرده باشد، پولی ها شل شده باشند، محور مخزن خراب باشد، بلبرینگ های موتور خراب شده باشند.
  5. خارج شدن آب از ماشین لباسشویی : زمانی که از ماشین لباسشویی آب خارج می شود احتمالا به دلایل سوراخ شدن لاستیک دور دستگاه، اتصال درست نداشتن شیلنگ ورودی به شیر الکتریکی و خراب شدن کاسه نمد لباسشویی است.
  6. استفاده بیش از حد از شوینده : در صورتی که سختی آب منطقه شما زیاد باشد و از نرم کننده هم استفاده می کنید ممکن است کفی که تشکیل می شود باعث نشتی در ماشین لباسشویی شود. بنابراین بهتر است که برای آب با سختی کم و داغ نسبت به آبی که سخت و سرد است، شوینده کمتری مصرف کنیم. در کل برای برطرف کردن این مشکل باید از شوینده کمتری استفاده کنیم.
  7. تراز نبودن ماشین لباسشویی : شاید این موضوع برای خیلی از کاربران مورد توجه قرار نگیرد اما تراز نبودن دستگاه روی زمین می تواند مشکلات بزرگی  به همراه آورد. اگر ماشین لباسشویی تراز نباشد و در مکانی صاف و مسطح قرار نگیرد باعث سر و صدای بیش از حد و نشتی آن می شود که تکان خوردن یا سر و صدای آن و حتی نشتی، خود باعث مشکلاتی از قبیل سوراخ یا مستهلک شدن قطظعات به مرور زمان می شود.

منبع : ایلنا 

ویرا پارسیان ...
ما را در سایت ویرا پارسیان دنبال می کنید

برچسب : تعمیر ماشین لباسشویی , نویسنده : ویرا سرویس viraparsian بازدید : 156 تاريخ : دوشنبه 24 خرداد 1400 ساعت: 20:08

به گزارش برنا، نخستین ماشین ظرفشویی در سال 1886 توسط یک زن به نام جوزفین کاکرن اختراع شد و در نمایشگاه بین المللی شیکاگو به نمایش گذاشته شد. ماشین ظرفشویی یک دستگاه مکانیکی برقی است که کار افراد را بسیار راحت تر کرده است و ظرف ها را به صورت کاملا تمیز شستشو می دهد و خشک می کند. هم اکنون ماشین ظرفشویی در اکثر منازل وجود دارد و به سرعت بخشیدن کارهای منزل کمک کرده است. بهتر است بگوییم که این دستگاه در صرفه جویی زمان و مصرف آب نیز تاثیر فراونی دارد.

اینکه نحوه کار با ماشین ظرفشویی را بدانیم باعث می شود مواقعی که دچار مشکل می شود درک صحیحی از آن داشته باشیم تا در عیب یابی و تعمیر آن به مشکل نخوریم. در واقع همه آن ها به یک روش ظرف را شستشو می دهند و فقط در جزئیات و لوازم استفاده شده و یک سری امکانات با هم تفاوت دارند.

ماشین ظرفشویی نیز مانند لوازم دیگر ممکن است دچار آسیب شوند اما نکته ای که باید در صورت خرابی آن رعایت کنیم این است که از افراد ناشی برای تعمیر آن استفاده نکنیم زیرا علاوه بر وارد آمدن هزینه بیشتر نیز خسارت هایی را به بار می آورند که شاید قابل جبران نباشد و نیاز به تعویض دستگاه یا محتمل هزینه های هنگفت شوند. ویرا سرویس به عنوان یکی از بهترین مراکز تعمیر لوازم خانگی در ایران خدمات با کیفیتی را با استفاده از قطعات اصل و فابریک توسط کارشناسان مجرب و دوره دیده در زمینه تعمیر ماشین ظرفشویی ارائه می دهد.

داخل ماشین ظرفشویی چه می گذرد !

با توجه به اینکه ماشین ظرفشویی ها ضد آب هستند اما پر از آب نمی شوند و فقط یک مخزن در پایین دستگاه وجود دارد که داخل این مخزن آب ریخته و پر می شود. در این قسمت المنت هایی وجود دارند که آب را تا 130 و 140 درجه فارنهایت گرم می کنند. به علاوه اینکه یک پمپ برای این وجود دارد که آب را به سمت جت ببرد و آب با فشار زیادی به ظروف کثیف پاشیده می شوند. مثل وقتی که دست خود را سر یک شیلنگ می گذارید فضا برای بیرون آمدن آب کم می شود و آب با فشار بیشتری بیرون می ریزد. جت های ماشین ظرفشویی هم دقیقا به همین صورت عمل می کنند. وقتی شستشو و آب کشی تمام می شود آب در مخزن پایین ماشین تخلیه می شود و پمپ آب را به بیرون از دستگاه می برد. حال با توجه به نوع ماشین ظرفشویی، تخلیه آب ممکن است داخل لوله های سینک وارد شود یا با شیلنگ تخلیه به سینک هدایت شود. در آخرین مرحله از شستشو، چرخه خشک کردن است به این صورت که المنت های گرم کننده ای که در زیر دستگاه وجود دارند هوای داخل را برای خشک کردن ظرف ها گرم می کنند. در برخی مدل ها این قابلیت وجود دارد که ظرف ها خودشان خشک شوند و در این صورت انرژی کمتری نیز صرف می شود.

استفاده صحیح از ماشین ظرفشویی برای طول عمر بیشتر

 

  • استفاده نکردن از مایع ظرفشویی برای جلوگیری از سر ریز شدن کف دستگاه
  • پر نکردن بیش از حد دستگاه از ظروف ( باید فضایی بگذارید که جت های آب پاش بتوانند ظروف را اسپری کنند )
  • قرار دادن ظروف کثیف تر در مقابل جت های آب پاش ( جت ها در وسط دستگاه قرار گرفته اند )
  • قرار ندادن ظروف استیل و نقره با هم در دستگاه ( قرار دادن دو نوع فلز در محیط مرطوب باعث زنگ زدگی آن ها می شود)
  • قرار دادن کاسه ها، قاشق ها و بقیه ظروف با ظرف های مشابه خودشان ( در این صورت به هم می چسبند، آب به تمام قسمت های ظروف نمی رسد، شستشو خوب انجام نمی شود و در نتیجه ظروف کثیف باقی می مانند)
  • قرار ندادن ظروف چوبی، چدنی، چینی، کریستال یا نقاشی شده با دست
  • روشن کردن دستگاه در مواقع فشار بالای آب مانند شب
  • استفاده از شوینده بیشتر در صورت بالا بودن املاح بالای آب یا همان سختی آب
  • استفاده از آبکشی ظروف جهت از بین بردن لکه ها و سریع خشک کردن ظروف
  • قرار ندادن ظروف پلاستیکی روی چنگک پایینی دستگاه به خصوص در مرحله خشک کن گرم ( زیرا المنت های گرم باعث آب شدن بعضی پلاستیک ها می شوند )
  • پیش شستشو نکردن ظروف کثیف قبل از قرار دادن در داخل دستگاه ( میزان ph ماشین ظرفشویی بستگی به مقدار ذرات کثیف به هم چسبیده ظروف دارد و با توجه به آن ها مشخص می شود. البته قابل ذکر است که تکه های بزرگ باید تمیز و دور ریخته شوند )

مشکلات رایج ماشین ظرفشویی

  1. خرابی تایمر ماشین ظرفشویی
  2. نشت آب از درب دستگاه
  3. خاموش نشدن ماشین ظرفشویی
  4. کار نکردن دستگاه
  5. وارد نشدن آب به داخل ماشین ظرفشویی
  6. خشک نکردن ظروف پس از شستشو
  7. بوی بد داخل ماشین ظرفشویی
  8. تخلیه نشدن و جمع شدن آب در کف ماشین ظرفشویی و عدم تخلیه آن
  9. روشن شدن بی علت چراغ نمک
  10. ایجاد سر و صدای زیاد در هنگام شستشوی ظروف

ویرا پارسیان ...
ما را در سایت ویرا پارسیان دنبال می کنید

برچسب : تعمیر ماشین ظرفشویی , نویسنده : ویرا سرویس viraparsian بازدید : 159 تاريخ : دوشنبه 24 خرداد 1400 ساعت: 20:05

یکی از رایج ترین سیستم های HVAC برای ساختمان های اداری، مسکونی و تجاری، کولرگازی یا اسپلیت است که سال های زیادی است مورد توجه عموم مردم قرار گرفته است.

تعمیرات کولرگازی

 

یکی از رایج ترین سیستم های HVAC برای ساختمان های اداری، مسکونی و تجاری، کولرگازی یا اسپلیت است که سال های زیادی است مورد توجه عموم مردم قرار گرفته است.

دلیل نام گذاری آن به اسپلیت این است که از دو یونیت جداگانه تشکیل شده است و اسپلیت هم به معنای دو پارچه است. در واقع نوعی دستگاه تهویه است که توسط سیکل تبرید تراکمی گرما را از محیط می گیرد و آن را در خارج از محیط دفع می کند. در برخی دستگاه ها می توان این چرخه را برعکس کرد و کولر را به پمپ حرارتی تبدیل کرد که این عمل باعث می شود در زمستان به عنوان سیستم گرمایشی مورد استفاده قرار داد.

یونیت خارجی آن که شامل کندانسینگ ( کمپرسور و کندانسور ) است در محیط خارجی نصب می شود و یونیت داخلی آن که شامل هوارسان ( اواپراتور هوایی، فن دمنده و شیر انبساط ) است در محیط داخلی روی دیوار نصب می گردد. به طور کلی هر اسپلیت یا کولرگازی دارای چهار قسمت است که شامل کمپرسور، اواپراتور، شیر انبساط یا لوله موبین می شود.

کولرگازی هم مانند سایر لوازم خانگی دیگر ممکن است دچار خرابی یا آسیب شوند که در صورت مشاهده هرگونه مشکل باید به تعمیرکار متخصص مراجعه کرد وگرنه محتمل آسیب های جدی تر و هزینه های بیشتر می شود. ویرا سرویس یکی از معتبرترین مراکز تعمیر در تهران است که برای تعمیر کولرگازی یا لوازم خانگی دیگر، تکنسین های دوره دیده و مجرب خود را به تمام نقاط تهران می فرستد.

تکنولوژی اینورتر

کولرهای گازی جدید دارای تکنولوژی اینورتر هستند به این معنی که اینورترها توسط فرکانس و ولتاژ باعث تغییر و تنظیم می شوند و همین عمل باعث می شود که سرعت موتور کمپرسور تغییر کند. در کولرهای گازی قدیمی در هنگام شروع به کار، موتور کمپرسور نیاز به جریان الکتریکی بالایی دارد و جریان آن با رسیدن موتور به دور نامی به یک سوم کاهش پیدا می کند.

زمانی که دمای محیط به دمای استاندارد و تنظیم شده برسد، فرمان خاموش شدن موتور توسط ترموستات کولر صادر می شود. با افزایش دما بین یک تا سه درجه سلسیوس موتور مجددا روشن می شود که با توجه به اینکه جریان در هنگام استارت موتورهای الکتریکی زیاد مصرف می شود، مصرف برق نیز افزایش می یابد. 

به عبارت دیگر کمپرسورهایی که دارای اینورتر هستند شامل یک درایو فرکانس متغیر می باشند که توانایی کنترل سرعت راه اندازی و ادامه کار الکتروموتور را دارند به این صورت که کمپرسور آهسته راه اندازی شده و زمانی که به دمای تنظیمی سرعت نزدیک می شوند سرعت آن کم می شود تا دیگر نیازی به روشن و خاموش شدن های مکرر نباشد. میکروکنترلر معمولا به صورت پیوسته از دمای محیط نمونه گیری می کند و بیشتر باعث کنترل سرعت موتور می شود و روشن و خاموش شدن سیستم به ندرت اتفاق می افتد تا نیازی به انرژی اولیه استارت نباشد. این عمل باعث می شود در مصرف برق صرفه جویی شود و عمر دستگاه نیز افزایش یابد.

باید به این نکته توجه کرد در زمانی که دستگاه باید به صورت پیوسته و با حداکثر ظرفیت کار کند، به علاوه اینکه تعداد دفعاتی که کمپرسور خاموش و روشن می شود زیاد نباشد هر دو سیستم قدیمی و جدید دارای اینورتر با دور بالا و حداکثر کار می کنند و در عمل می توان گفت که در میزان مصرف انرژی آن گونه که شرکت های سازنده بیان می کنند نیست.

انواع کولرگازی

  • پنجره ای یا یک تکه
  • اسپلیت یا دو تکه
  • قابل حمل یا پرتابل
  • ایستاده
  • کانالی یا داکتی
  • مولتی وی یا چند شعبه

پنجره‌ای یا یک تکه

این نوع از کولرگازی دارای کندانسور است که در انتهای اتاقک و به سمت بیرون است. به علاوه اینکه یک فن کندانسور در پشت آن قرار گرفته است که هوا به وسیله آن دمیده شود و گرمای کندانسور را حذف می کند. این مدل از کولرگازی به این علت که ریموت کنترل ندارد و حالت گرمایشی نیز در آن وجود ندارد کمتر از سایر موارد استفاده می شود.

اسپلیت یا دوتکه

در این مدل کولرگازی از دو واحد مجزا ایجاد می شود. یونیت خارجی که شامل کمپرسور و کندانسور است در محیط خارجی ساختمان و یونیت داخلی که واحد تبخیر در آن است در محیط داخلی ساختمان نصب می شود. یونیت خارجی و داخلی به وسیله دو لوله مسی به یکدیگر وصل می شوند.

قابل حمل یا پرتابل

این نوع از کولرهای گازی معمولا در ظرفیت های پایین ساخته می شوند و دارای حالت گرمایش هستند. به علاوه اینکه دارای ریموت کنترل می باشند و در فضاهای کوچک یا اجاره ای موقت مورد استفاده قرار می گیرند. تمام بخش های کولرگازی در یک جا جمع شده اند و برای حالت سرمایش گرمای موتور به وسیله لوله خرطومی که در پشت دستگاه وجود دارد به بیرون منتقل می شود. گرمایش در این کولرها توسط هیتر است که هزینه زیادی دارد.

کولر گازی ایستاده

این نوع از کولرهای گازی دو تکه هستند به این معنی که شامل یک واحد خارجی و داخلی می شوند. پنل داخلی آن در داخل و پنل خارجی آن در فضای بیرون نصب می شود. این کولرها در دو نوع تک فاز و سه فاز تولید می شوند. کولرهای گازی ایستاده در سالن های وسیع و بسیار بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند.

منبع : شما نیوز 

ویرا پارسیان ...
ما را در سایت ویرا پارسیان دنبال می کنید

برچسب : تعمیر کولرگازی , نویسنده : ویرا سرویس viraparsian بازدید : 157 تاريخ : دوشنبه 24 خرداد 1400 ساعت: 20:05

اساس عملکرد یخچال های مختلف یکسان است و با وجود تفاوت میان برندهای مختلف، نحوه عیب یابی یخچال تقریبا یکسان است و مهم تر از هر چیزی برای تعمیر لوازم خانگی با توجه به شرایط حاضر و بالا بودن قیمت آن ها، بهتر است به جای استفاده از افراد غیر ماهر از تعمیرکاران مجرب بهره برد تا در کمترین زمان و مناسب ترین هزینه تعمیرات انجام شود.

اجزای تشکیل دهنده یخچال فریزر

هر یخچال فریزر به صورت پایه دارای کمپرسور، کندانسور، اواپراتور، گاز، ترموستات، ترموفیوز، ترمودیسک، موتورفن، المنتدر است. در صورت نبود یا اختلال در هریک از این اجزاء عملکرد یخچال به مشکل می خورد و باید هر چه سریع تر تعویض یا تعمیر گردند.

 

 

 

مشکلات رایج در یخچال فریزر

خاموش و روشن شدن سریع یخچال

در حالت عادی که یخچال به دمای تنظیم شده برسد کمپرسور یخچال فعال و در حال سرد کردن آن است اما وقتی دما تنظیم شود موتور متوقف می شود. حال اگر این فرآیند با سرعت بیشتری انجام شود می تواند دلیلی بر بروز اختلال دریخچال باشد. از دلایل اصلی آن می توان به عدم وجود نوسان در برق رسانی، مشکل در کمپرسور، عدم کارکرد درست ترموستات و اختلال در برد اشاره کرد.

اختلال در عملکرد و یخ زدن فریزر

زمانی که با مشکل کار نکردن و یخ نزدن فریزر مواجه شویم باید قبل از هرچیزی اطمینان پیدا کنیم و راه ساده ای را انجام دهیم که آیا برق به یخچال می رسد یا نه، پس با باز کردن درب یخچال و روشن شدن چرغ آن می توانیم مطمئن شویم. در غیر این صورت باید از طریق تکنیسین های دوره دیده یا کارشناسان مجرب عیب یابی کنیم و به دست هر کسی نسپاریم که ویرا سرویس یکی از معتبرترین و بهترین مراکز تعمیراتی لوازم خانگی است که در تمامی نقاط تهران و حتی ایران شعب فعال دارد و با مناسب ترین هزینه تعمیر یخچال فریزر و تمامی تعمیرات لوازم خانگی را با بهترین کیفیت انجام می دهد.

از جمله مواردی که در کار نکردن و یخ نزدن یخچال تأثیر گذار هستند :

  1. بررسی جریان هوا در یخچال ( مواد غذایی به گونه ای قرار نگیرند که مانع از جریان هوا باشند )
  2. بررسی دمای محیط بین 13 تا 43 درجه سانتی گراد
  3. اختلال در کمپرسور، برد یا موتور فن اواپراتور یخچال
  4. باز ماندن درب یخچال به دلیل فرسایش لاستیک ها

داغ شدن موتور یخچال فریزر، علت و نحوه رفع آن

به صورت طبیعی موتور یخچال در حین کار کردن داغ می شود اما اگر این داغ شدن به قدری زیاد باشد که دمای بالا از بدنه آن کاملا حس شود جای نگرانی دارد و باید به سرعت مشکل را بررسی کرده و اقدام به رفع آن نمود. علت های اصلی این مشکل می تواند تنظیمات نادرست ترموستات، عمل نکردن کندانسور، مشکل در کمپرسور و فشار بالا روی آن باشد.

علت کار نکردن فن یخچال

فن یخچال جزء قطعات مهم یخچال محسوب می شود و اگر به درستی کار نکند گردش هوا درآن با مشکل مواجه می شود. مواردی مانند آلودگی و گرد و غبار در پره های فن، نوسانات برق و ... می تواندد دلیلی برای کار نکردن فن یخچال باشند. در صورت مشاهده هر گونه اختلال در فن، سریعا به تعمیرکار مراجعه شود تا بتوان آن را در زمان مناسب تعمیر کرد زیرا تعویض آن هزینه بالایی دارد.

علت قطع و وصل شدن برق یخچال

مشکل قطع و وصل شدن برق یخچال نیز یک مشکل اساسی است که باید توسط کارشناس متخصص بررسی و رفع شود بنابراین داشتن تجربه در زمینه الکترونیک کافی نیست و باید حتما توسط تکنسین عیب یابی شود. مواردی که توسط تکنسین ها بررسی می شود عبارت است از : بررسی وجود نوسان برق در پریز، اتصالات یا شل شدن محل اتصال، رطوبت در یخچال، فرسودگی عایق بندی اتصالات یا قطعی آن ها، فرسودگی در عایق بندی اتصالات یا وجود قطعی در آنها و ...

بوی بد یخچال

علت اصلی بوی بد یخچال قرار گرفتن مواد غذایی است که ظرف آن ها بدون درب است و یا مواد غذایی که در یخچال بعد از مدتی دچار فساد می شوند. از مواردی که برای پیشگیری این مشکل می توان نام برد عبارتند از : شستشوی مرتب یخچال با محلول های مخصوص، استفاده از قهوه یا بوگیر در یخچال، به خاطر داشتن زمان قرار دادن مواد غذایی در یخچال جهت جلوگیری از فساد آن ها و استفاده از ظروف دربسته.

 

علت نشت آب از یخچال

یکی از مشکلات رایج در اکثر منازل، نشت آب از یخچال است که از دلایل اصلی آن می توان به شکسته شدن سینی تخلیه آب، عدم انجام درست فرآیند دیفراست و ذوب برفک ها، انسداد لوله تخلیه یخچال، نشتی شیر آب ورودی به یخچال یا فیلتر آب و ...اشاره کرد.

فریزر کار می کند اما یخچال خنک نمی کند یا بر عکس !

بررسی این موارد نیاز به دانش و مهارت تخصصی دارد که بهتر است توسط تکنسین های دوره دیده و مجرب انجام شود زیرا هرگونه تشخیص اشتباه ممکن است هزینه های بیشتری به بار آورد. از علت های اصلی این مشکل می توان مواردی مانند اختلال در دمپر کنترل هوا، عملکرد درست هیتر دیفراست و برفک زدن کویل های اواپراتور، عملکرد ترمیستور، ترموستات، تایمر دیفراست و برد کنترل دما را نام برد.

ویرا سرویس با وجود کارشناسان مجرب قار به تعمیر و تعویض قطعات اصل برای تمامی لوازم خانگی است و از طریق شماره های 33555616-021 و 33444165-021 می توان با کارشناسان این مرکز تماس بگیرید.

منبع : ساعت 24 

ویرا پارسیان ...
ما را در سایت ویرا پارسیان دنبال می کنید

برچسب : تعمیر یخچال فریزر , تعمیر یخچال , نویسنده : ویرا سرویس viraparsian بازدید : 153 تاريخ : چهارشنبه 19 خرداد 1400 ساعت: 16:31

در حال حاضر استفاده از پکیج در ساختمان ها و منازل مختلف بسیار رایج شده است. سیستم گرمایشی و تأمین آب گرم توسط پکیج ها باعث شده است این سیستم شکل منظم تری به خود بگیرد. باید به این نکته توجه داشت که این دستگاه هم مانند دستگاه های دیگر نیازمند مراقبت و سرویس است. به طور کل اگر اصول استفاده درست از همه دستگاه ها را بدانیم و رعایت کنیم و یا حتی از مشکلات رایج در پکیج ها آگاه باشیم کمتر به مشکل می خوریم. بهتر است در صورت مشاهده هرگونه مشکل در پکیج خود از تعمیرکار مجرب بهره جوییم تا علاوه بر تشخیص درست با مناسب ترین هزینه تعمیر انجام شود. ویرا سرویس یکی از معتبرترین مراکز تعمیر لوازم خانگی است که متناسب با هر دستگاهی کارشناس متخصص همان دستگاه را دارد و تعمیر پکیج را در کوتاه ترین زمان و مناسب ترین هزینه انجام می دهد. در صورت ناشی بودن تعمیرکار و تشخیص اشتباه، ممکن است قطعه ای که نیاز به تعویض ندارد به اشتباه تعویض شود یا حتی کل دستگاه را مختل کند و هزینه های بسیار زیادی را برای کاربر به بار آورد.

مشکلات رایج در پکیج

  • نداشتن گرما و آب گرم : از کار افتادن سیستم گرمایشی و نداشتن آب گرم از رایج ترین مشکلاتی است که اکثر افراد با آن مواجه می شوند. اصلی ترین دلایل این مشکل خراب شدن هواکش، دریچه، ترموستات، سطح کم آب در مخزن آن محسوب می شوند.
  • نشتی و چکه کردن : گاهی مواردی مانند شل بودن اتصال یا نشتی لوله باعث کاهش فشار می شود که جهت رفع این مشکل لازم است از محکم بودن اتصالات و نبود حفره در مخزن مطمئن شد.
  • یخ زدگی لوله : در صورت مشاهده خطای سرد بودن دستگاه، باید آن را ریستارت یا خاموش و روشن کنیم. اگر مشکل از بین نرفت به احتمال زیاد لوله منجمد شده است یا حاوی مواد مایع است.
  • گرم نشدن رادیاتور : این مشکل دلایل مختلفی دارد که بهتر است ابتدا رادیاتور ها را هواگیری کرد در صورت حل نشدن مشکل به احتمال زیاد پمپ دستگاه خراب شده است که یا باید تعمیر شود و در صورت برطرف نشدن تعویض گردد.
  • خارج نشدن نور پیلوت :  شکسته شدن ترموکوپل، دلیل اصلی این اتفاق است. در واقع ترموکوپل یک وسیله ای جهت اندازه گیری و اعلام دما است. مواردی مانند از بین رفتن عایق، شکستگی مهر و موم می تواند دلایل اصلی خروج نور پیلوت باشد.
  • افت فشار : مواردی مانند نشتی داخل سیستم و آسیب به شیر تخلیه فشار از دلایل اصلی افت فشار در پکیج است. البته قابل ذکر است که تأثیراتی که خارج از پکیج و شوفاژ دیواری است هم می تواند باعث افت فشار شوند.
  • صدای سوت و یا صدای ناهنجار : این مشکل در پکیج می تواند به علت وجود ذرات آهک در مبدل حرارتی باشد. در کل رسوبات ناشی از آب برای پکیج بسیار خطرناک و مخرب است و می تواند صدمات جبران ناپذیری برای دستگاه به بار آورد. بنابراین بهتر است که همیشه از رسوب گیر در پکیج استفاده کرد و حداقل فیلترهای مخزن را در هر فصل تعویض کرد.
  • روشن نشدن پکیج : از اصلی ترین دلایل روشن نشدن پکیج، گرفتگی لوله ها یا رسوب در آن است. دلایل دیگر آن عدم تنظیم فشار پکیج، مشکل در شمعک پکیج یا مشعل آن هستند.
  • مشکلات مربوط به تغذیه گاز پکیج : در صورتی که بوی گاز استشمام شود باید به سرعت اتصالات و لوله کشی ها را بررسی کرده و اگر هرگونه نشتی مشاهده شود درب ها را باز کرده و با یک تعمیرکار تماس بگیرید. جهت یافتن محل نشتی گاز می توان صابون را در آب حل کرده و در صورت ایجاد حباب و کف کردن آن متوجه نشتی گاز شویم.
  • مشکلات مربوط به تغذیه برق : برای تغذیه برق ابتدا باید کنترلر ها، صفحه نمایش و چراغ ها را مورد بررسی قرار داد اگر ایرادی در این موارد دیده نشد باید وسایل برقی دیگر را چک کرد. در صورتی که در هیچ کدام از این ها مشکلی نباشد باید جعبه تقسیم منزل را بررسی نمود زیرا ممکن است کلید یا فیوز پریده باشد و در صورت ایراد در فیوز باید آن را تعویض کرد.
  • کار نکردن دکمه های پکیج : از کار افتادن دکمه های پکیج ممکن است برای همه دستگاه ها اتفاق بیفتد که خود این مشکل باعث بروز مشکلات بزرگ تر در دستگاه می شود. زمانی که پکیج بی موقع روشن و خاموش می شود، دما از آن چیزی که ترموستات نشان می دهد گرم تر یا سردتر است، صدای کلیک از ترموستات شنیده می شود و یا آب خروجی بیش از حد داغ باشد نشانه هایی برای از کار افتادن کلیدهای پکیج است. در صورت مشاهده این مشکلات ابتدا باید کلید ها را بررسی نمایید و در صورتی که باز هم کار نکرد باید آن را تعویض نمود.

مرکز تخصصی تعمیرات لوازم خانگی ویرا سرویس، با وجود تکنسین های دوره دیده و مجرب خود قادر به تعمیر تمامی لوازم خانگی و یا تعویض قطعات اصل یا فابریک است که از طریق شماره های 33555616-021 و 33444165-021 با کارشناسان این مرکز تماس بگیرید.

منبع : نماینده 

ویرا پارسیان ...
ما را در سایت ویرا پارسیان دنبال می کنید

برچسب : تعمیر اجاق گاز و فر , نویسنده : ویرا سرویس viraparsian بازدید : 180 تاريخ : چهارشنبه 19 خرداد 1400 ساعت: 16:31